Whatever you are, always be a good one.

12 July 2015

Of today and people around me.

Assalamualaikum and hi! :)

so hari ini is officially the most tired day! aku pusing satu jalan TAR, SOGO dan KL! dan sesat banyak kali. apakah -_____-

even dah guna navigation pun tetap sesat. eee menyampah! niat nak ke SOGO sebab nak belikan ma aku handbag sebijik. sebab SOGO memang akan ada sale menggila bila nak dekat raya ni. tak kisah la raya apa. raya cina pun ada sale! >_>

aku dah belikan ma aku sebijik handbag yang lawaaaaa sangat! *aku memang anak yang baik, thank you*


i LOVE blair waldorf! XOXO


attention! starting from this post, entry aku akan banyak gunakan gossip girl punya gif. WOOHOO!

so tadi memang ramai sangat manusia sampai nak jalan pun sesat. *jalan TAR memang akan sentiasa ramai orang, apa ko expect minah?!)

aku kan observant *self proclaimed* so memang macam-macam kerenah aku nampak tadi. dan paling mengejutkan bila nampak sorang budak lelaki minum air tengah puasa woi! nakkkkk je aku piat dia tapi tadi tengah kalut nak jalan kejar LRT pfffttt.


aku macam blair ni hah tadi tengok budak tu. pffttt!

toodles!

No comments: